Головна » 2010 » Липень » 21 » Колос - чемпіон області!!!
09:25
Колос - чемпіон області!!!

Змагання з малого футболу (склад команди 8 чол.), що проходили в рамках «Обласних сільських спортивних ігор» розпочалися для команди «Колос» не досить вдало -  не змогли взяти участь у турнірі через травми ряд гравців і тому склад був м’яко кажучи експериментальним.

До змагань допустили 13 команд. Жереб розбив їх на 4 групи: переможці яких борються за 1-4 місця, 2 місця за 4-8. «Колос» потрапив у одну групу з командами Жмеринського та Гайсинського районів.

У першій зустрічі зустрілись з командою Жмеринського району, які вже встигли поступитись гайсинцям 0:1. Маючи перевагу по грі – зуміли таки її втілити у два м’ячі. Отже у грі проти Гайсинського району мурованокуриловчан влаштовувала і нічия. «Колос» пропустив першими але зуміли не тільки відігратись, але вийти вперед. Остаточний рахунок 2:1 –  «Колос» в півфіналі.

Наступного ранку жереб звів у півфіналі одвічних суперників Могилів –Подільський та Муровані Курилівці. Іншу пару склали команди Тульчинського та Тиврівського районів. В грі проти Могилів-Подільського Колос був змушений грати на контратаках, адже територіальною перевагою заволоділи Могилів-подільчани. Щоправда, до справді гольових моментів справа не доходила. Отож основний час завершився внічию і долю путівок у фінал вирішила серія після матчевих пенальті. Тут були на висоті як польові гравці «Колоса» (які забили всі свої удари) так і воротар Р.Каландей, який взяв два удари суперника.

Отож фінал «Колос» Муровані Курилівці – «Патріот» Тульчин, який розібрався у півфіналі з Тивровом 2:1.

Діючи від оборони «Колос» таки пропустив першим вже на початку зустрічі, але не знітившись зуміли відігратись в черговій контратаці відзначився В.Мороз обвідним ударом перегравши голкіпера. Маючи перевагу в зрості над захисниками Тульчина «Колос» почав діяти високими передачами і це принесло успіх. Спочатку Б.Пилипчук вдало пробив головою після навісу від воріт 2:1.  Потім  після такої ж комбінації пробив В.Мороз та влучив у штангу однак на добивання першим встиг той таки Б.Пилипчук 3:1 гра зроблена. Тульчинці завершували гру вже всімох (за лайку з арбітром було вилучено гравця) і розраховувати на перемогу вже не могли, достойна перемога «Колоса».

У матчі за третє місце перемогу святкували гравці Могилів –Подільського.

Призери були нагороджені Дипломами та медалями, а переможець ще й Кубком :)

Склад чемпіонів області, які вписали ще один рядок у залі слави команди:

Р.Каландей, Б.Пилипчук, А.Вагалюк, В.Мороз, А.Дончевський, В.Жук, А.Ціона, І.Мартинюк, Б.Павлів, А.Корсун, О.Стозуб.

Дякуємо всім хто самовіддано боровся за цю перемогу!!!

Категорія: Турніри | Переглядів: 943 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
26.07.2010
2. Бодик (bacil) [Матеріал]
пепа красава

21.07.2010
1. Peps [Матеріал]
Перемога,яка не піддається логічному осмисленню!Мабуть БОГ грав за нас!

Ми виграли своєрідний чемпіонат світу у межах області!Рубка була ще та, і хлопці не берегли, ні суперника, ні себе! Молодці! Respect і Уважуха!
Заради таких моментів в житті є сенс жити . . .
. . . А далі нові перемоги, не за горами!


Ім`я *:
Email *:
Код *: