Головна » 2009 » Серпень » 22 » Ну ось і стартував чемпіонат області 2009-2010
20:03
Ну ось і стартував чемпіонат області 2009-2010
Сьогодні стартував сезон 2009-2010 Чемпіонату області з футболу команд вищої ліги, для Колоса він відбувся у Тульчині проти "місцевого" ФК.

Місцевою цю команду назвати важко, адже у її складі немає жодного тульчанина )))
Гра розпочалась з атак господарів поля, однак і гості відповідали контр-атаками. Напруженість на полі була досить високою адже ФК Тульчин - один з лідерів вищої ліги області, але й ФК Колос не приїхав "відбувати номер". В одній з контр-атак простріл з лівого флангу вдало у падінні ударом головою замкнув Володимир Жук. Назрівала сенсація, однак не склалось... Через декілька хвилин у запалі боротьби той же В.Жук схопив суперника за футболку у власному штрафному майданчику і, як наслідок, пенальті. Удар і рахунок 1-1. З ним команди і пішли на перерву.
У другому таймі гра проходила майже без середини поля. У одному із епізодів прохід після помилки захисту по правому флангу завершився ударом, з яким наш голкіпер, Микола Дем’янчук, справився, однак відбив його перед собою, на добивання першим встиг гравець ФК Тульчин: 2-1.
Ще один гол ми пропустили зі штрафного удару метрів з 35, несильний навіс і м’яч по-зрадницьки опустився у сітку воріт, про що в цей час думав Микола незрозуміло... Як наслідок поразка у першій грі 3-1. Оцінюючи гру можна відмітити велику кількість "дитячих" помилок, як тактичних так і технічних. Спишем це на хвилювання, адже відбувся наш дебют у вищій обласній лізі та ще й проти такої сильної команди, сподіваюсь надалі ми лише покращимо гру і не розчаруєм своїх уболівальників.
Наступна гра дома в Мурованих Курилівцях 29 серпня проти команди "Сокіл" Гайсин.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 521 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
10.09.2009
1. Peps [Матеріал]
Дуже розчарований!Moгли й перемогти,але нападники несправились з роллю забивал!
Тульчин слабенький та нез!граний!А ми програли ще до гри,психолог!чно!ЖАЛЬ

Ім`я *:
Email *:
Код *: