Головна » 2009 » Червень » 24 » Таки можемо!
08:59
Таки можемо!
Відбувся черговий тур чемпіонату. Колос "гостював" у Ямполі проти місцевої команди Тирас. Ямпільська земля зустріла нас 30-градусною спекою в тіні (якої на стадіоні не було) та колоритними вболівальниками (більшість їх з атрибутикою ФК ТИРАС, дудками, барабанами, тамада з гучномовцем - було влаштовано ціле шоу). Цікавий "сюрприз" чекав нас у якості бригади арбітрів з Могилева - Подільського на чолі з славнозвісним Є. Шпарким. Хто в федерації так "любить" Курилівці?
Гра розпочалася з атак Тириса - команди молодої, укомплектованої в основному з гравців 1991 р.н.. Їм першим і вдалося відкрити рахунок в середині першого тайму після помилки нашого голкіпера. Дещо присвоївшись до поля та атмосфери на стадіоні Колос провів декілька гострих контратак. Після однієї з них, знайшовши шпарину у захисті, Сергій Масненький вискочив на побачення з голкіпером і чітко поклав м’яча у нижній кут воріт. Перший тайм на цьому скінчився.
Другий тайм розпочався з атак Колоса, і хвилин 15 давили господарів поля, однак результу це не принесло.
Маючи на протязі всього матчу територіальну перевагу Тирас не зміг більше забити. А Володимир Поліщук у одній з контратак в акробатичному стрибку проштовхнув м’яч повз голкіпера у сітку воріт. Тирас кинувся відіграватись, створив декілька гольових моментів, але м’яч вперто не хотів летіти у ворота. Удача була на нашій стороні і ні суддівська бригада, ні Тирасівці не змогли зіпсувати настрій! Заслужена перемога над лідером, який ще не знав гіркоти поразки у цьому чемпіонаті і ще 2 матчі... Колос залишився на 4 сходинці.
Наступна гра у Іллінцях.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 556 | Додав: WWZHUK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
25.09.2009
3. крей [Матеріал]
сори 7 игр 7 побед урааааа 30:3 ну Ямполь и дает молодцы

07.09.2009
2. крей [Матеріал]
3 игры и три победы.......тирас вперед

03.09.2009
1. крей [Матеріал]
ребят ну чесно вам прсто повезло...по игре Ямполю нет равных.....вот и сейчс в мвышке он доказывает это...2 игры 2 победы....правда все еще в переди удачи им.......а болельщики и правда одни из лучших в области....слышал скоро на стадике ремонт закончат....в Ямполе футбол розвивается и это радует

Ім`я *:
Email *:
Код *: