Головна » 2009 » Червень » 9 » Прикро, але перша поразка в сезоні
12:03
Прикро, але перша поразка в сезоні
Вчора, 8 червня, Колос гостював у Бершаді, зустрічаючись з місцевою командою "Нива". Бершадь зустріла нас 30 градусною спекою в тіні та футбольним полем, твердим як бетон (дощів у Бершаді не було вже давно), однак, гра є гра.
Перший тайм можна охарактеризувати лише постійною боротьбою, видовищною таку гру не назвеш. Але десь в середині, вдало розігавши комбінацію, господарі поля зуміли вийти вперед.
Другий тайм проходив у запеклій боротьбі на зустрічних курсах, та ще й суддівські "огріхи" підсилювали напругу на полі. Одного разу гравці Колоса змусили господарів порушити правила в своєму штрафному майданчику, як наслідок - пенальті, який взявся пробивати Сергій Масненький. Удар - голкіпер Ниви парирував м’яч, однак першим на добиванні був Володимир Мороз - рахунок став 1:1. Пройшло декілька хвилин - знову суддівська не узгодженість з призначенням офсайду, як наслідок всі у шоці, а рахунок на табло 2:1. Кинувшись відіграватись Колос заробив ще один 11-метровий удар (Сергія Масненького збили у штрафному майданчику). Цього разу його взявся пробивати Володимир Мороз, однак цього разу схибив.
Кинувши останні сили в наступ Колос таки зумів відігратись - дальнім ударом на 89 хвилині відзначився Василь Копитко. Нажаль, втримати цей результат, який би відповідав перебігу подій у тій грі, не вдалося, уже в компенсований арбітром час після навісу з флангу, гравець Ниви завдав удару з льоту, який виявився фатальним для Колоса. Часу вистачило лише щоб розіграти м’яч з центру. Як не прикро, але перша поразка в сезоні...

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 499 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
09.06.2009
2. Володимир (fckolosmk) [Матеріал]
Не помиляється той, хто нічого не робить...

09.06.2009
1. Ярик [Матеріал]
Вовка, як ти міг схибити???!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: