Головна » 2009 » Вересень » 20 » Знову невдача
09:02
Знову невдача
19 вересня надовго запам’ятається Куриловецьким вболівальникам - такої гіркої поразки на власному полі Колос не зазнавав ого-го...
В суперники Колосу дісталась команда "Вілам" з м.Хмільник, складена у більшості з гравців минулорічного чемпіона Сутисок. Початок гри не віщував біди точилась рівна боротьба, Колос провів навіть дві гострі атаки: у першому випадку В.Поліщук пробив з гострого кута (хоча міг віддати хороший пас), в другому - С.Масненький після навісу пробивав з льоту, але удар не вийшов. Потім суддя призначив сумнівний пенальті в наші ворота 0:1, хоча при аналогічному моменті в іншій штрафній - свисток промовчав... Далі чудовий гол зі штрафного удару 0:2, і команда посипалась. На перерву команди пішли при рахунку 0:3 - гру зроблено.
У другому таймі гра Колоса дещо активізувалась, хоча це не принесло ніяких дивідендів. Ще декілька помилок у центрі захисту - і остаточний рахунок 0:5. Після п’ятого голу вболівальники почали покидати трибуни - шкода, що вони не побачили боротьби, жаги до перемоги. Таких помилок не розуміють навіть вболівальники, які не завжди є фахівцями у футболі.
Гравцям треба поскоріше забути цю поразку і готуватись до майбутніх ігор.

Наступні дві гри Колос проведе 23 вересня у Ямполі, та 26 вересня дома проти Липовця.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 523 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
27.09.2009
2. Володимир (fckolosmk) [Матеріал]
В нас не грало декілька основних гравців, а там життя покаже. Удачі Вам в подальших іграх

25.09.2009
1. крей [Матеріал]
в ямполе вы отскочили случайно 1:4 ))))))))Тирас Форева

Ім`я *:
Email *:
Код *: