Головна » 2010 » Квітень » 12 » Весняний сезон розпочато
08:41
Весняний сезон розпочато
10 квітня розпочато ігри чемпіонату області, щоправда не другого кола, а ще останнього туру осінньої кампанії. Колос приймав "Горизонт" з м. Козятина.
Гра розпочалася на зустрічних курсах, з не великою перевагою гостей, як більш досвідченої команди. Однак перший небезпечний момент створили саме господарі - після проходу по правому флангу Андрій Вагалюк виконав вивірену навісну передачу у штрафний майданчик на Богдана Пилипчука, який нею не скористався, пробивши головою повз ворота.
Через декілька хвилин гості провели атаку, яка на перший погляд не віщувала нічого загрозливого - вертикальна висока передача із глибини поля в штрафний майданчик "Колоса", однак помилка голкіпера М.Бабенка (не розрахував відскок м’яча і той перелетів через нього) і форвард "Горизонту вкочував круглого вже в порожні ворота.
Не пройшло і 5-ти хвилин, як від центрального кола розпочали забіг за м’ячем, який котився до воріт господарів, нападник гостів та захисник Олег Москалюк, та останній вирішив не напружуватись і зупинив форварда руками, за що одразу ж отримав червону картку.
Ще не встигнувши перебудувати оборонні редути, через декілька хвилин, господарі отримали другий гол у свої ворота.
Отримавши оперативний простір, та пройшовши від центра поля Володимир Мороз пробив у дальній кут з метрів 20; та вихід Радислава Каландея майже сам на сам - ось і все на що спромоглась команда до кінця гри у нападі. Натомість гості і в другому таймі накочували атаку за атакою на наші ворота, що там казати до кінця гри "Колос" догравав уже в дев’ятьох - другу жовту, як наслідок червону картку отримав Богдан Пилипчук. Остаточний рахунок на табло зафіксовано 0:4.
На виправдання хочеться сказати, що в меншості важко грати не лише Манчестеру (вів 3-0 і не втримав потрібного результату проти Баварії), а особливо коли вже необхідно відіграватись...

Склад команди: М.Бабенко, В.Копитко, А.Вагалюк, Р.Каландей, О.Москалюк, В.Слободянюк, О.Пивоваров, В.Мороз, Б.Пилипчук, В.Жук, А.Корсун, А.Яковенко, І.Третяк і дебютували у складі Артем Литус, Олександр Стозуб.

Наступна гра також у рідний стінах 17 квітня проти команди з Тульчина.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 521 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: