Головна » 2012 » Квітень » 15 » Нива-Хілд проти Колоса
17:53
Нива-Хілд проти Колоса
Напередодні Паски, 14 квітня 2012, Колос провів зустріч в рамках чергового туру першості області в Тростянці проти місцевої Ниви-Хілд.
Склад команди: А.Корсун, О.Пивоваров, А.Вагалюк, О.Бринзюк, О.Москалюк, М.Бринзюк, П.Попик, В.Мороз, Р.Дорош, О.Стозуб, О.Дунаєвський.
Гру гості розпочали впевнено, не зважаючи на більш ніж трьохгодинний переїзд, щоправда боротьба точилася, в основному, на підступах до штрафного майданчика. Першим вдалось відзначитись господарям, хоча і дещо не закономірно, навіс з флангу, порив вітру і м’яч по-зрадницьки опустився за комірець воротареві, А.Корсуню. Хоча по-справжньому гольових моментів тростянчани не створили м’яч і вдруге побував у воротах Колоса: навіс вже з іншого флангу - а результат той-же.
Відрадно, що ці два прикрі гола не зламали мурованокурилівчан і вже до перерви вони змогли відквитати один м’яч: В.Мороз розрізним пасом вивів сам-на-сам О.Стозуба і той не схибив.
Одразу по-перерві Колос продовжив натиск наворота суперника і моменти стали виникати один за одним. Після одного з навісу від кутового прапортця П.Попика ударом головою відзначився В.Мороз. Пізніше сам вже П.Попик виходив на ворота в досить вигідній позиції однак скористатись моментом не зумів. Далі, після обвідного удару В.Мороза м’яч "облизав" ствір воріт біля дев’ятки. Господарі ж, проводячи другий тайм вже проти вітру :), мали лише один шанс та гостей виручила поперечина.
Отож бойова нічия 2:2. І перші очки для Колоса в турірній таблиці.
Решта ігор цього туру 16 квітня, таблиця і результати на сайті обласної федерації ФУ.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 417 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: