Головна » 2009 » Жовтень » 18 » Нарешті перемога
10:13
Нарешті перемога
Вчора, 17 жовтня, до Мурованих Куриловець завітала команда "Будівельник" з Гнівані - зустрілись 13 та 14 місця чемпіонату.
Гра почалась на 40 хв. пізніше, адже Гніваньці запізнились (не так далеко звідти їхати?) - вболівальники вже почали нервувати - хотілось видовища і перемоги.
Перший тайм пройшов у цікавій боротьбі - злива моментів була, як біля одних, так і біля інших воріт, однак рахунок вдалось відкрити господарям - після флангового прострілу всі захисники Будівельника проскочили і на передачу відгукнувся Володимир Поліщук, точно пробивши у нижній кут воріт. Але втримати перевагу у першому таймі не вдалося - після позиційної помилки захисту нападник гостей вирвався на побачення з голкіпером і виграв у нього дуель... 1:1 підсумок першого тайму, хоча за моментами могло бути 4:4 ))
Другий тайм розпочався атаками Колоса і це принесло свої плоди - передачею врозріз вивели В.Поліщука на побачення з голкіпером 2:1. Не пройшло й 10 хв. а рахунок став 3:1 після не досить вдалого удару В.Жука по воротах м’яч добив все той же Поліщук.
Загалом другий тайм подарував вболівальникам море гольових моментів і позитивних емоцій, однак рахунок до кінця зустрічі не змінився 3:1. Перша перемога і гарний настрій перед грою з Ладижином 21 жовтня.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 526 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: