Головна » 2012 » Травень » 21 » Колос - СК Калинівка
10:55
Колос - СК Калинівка
20 травня в Мурованих Курилівцях "Колос" в рамках чергового туру приймав СК Калинівка.
Останню гру на домашньому полі в цьому сезоні хотілось провести на належному рівні, а саме головне показати гарний комбінаційний футбол. Однак, знову але...
Першим вдалося відзначитись гостям - навіс з флангу в штрафний майданчик, нападник спокійно прийняв м’яч - підправив - пробив в ближній кут. Господарі ж зуміли швидко відігратись - простріл з флангу В.Мороза вдало замкнув М.Бринзюк. Отож на перерву команди пішли за нічийного рахунку. По перерві гості оновили склад більш як на половину - зробивши 7 замін і гра пішла "веселіше". Та справжній гольовий момент першими створили мурованокурилівчани - в штрафній збили М.Бринзюка і арбітр справедливо назначив пенальті, який не зумів реалізувати В.Жук.
Другий гол калинівчани забили після обрізки та контратаки з лівого флангу. 
Третій гол був забитий в ворота Колоса після помилки воротаря Р.Каландея, і нападнику залишилось лише вкотити м’яча в порожні ворота.
Отож остаточний рахунок 1:3. Цікаво було поспостерігати за грою капітана молодіжної команди "Динамо" Київ та збірної України 1993 р.н. Віталія Буяльського який грав "підставним" за калинівчан. Саме він забив два м’ячі в ворота "Колоса" та загалом особливо він нічим не здивував.
Натомість місцева молодь прикро "здивувала" - повна відсутність бойового духу та безініціативність на полі це не те, що хочеться називати майбутнім Мурованокуриловецького "Колоса".
Наступна і вже, (мабуть на щастя) остання гра в цьому сезоні в Жмеринці 27 травня.
Турнірна таблиця та інші результати.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 564 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: