Головна » 2013 » Вересень » 15 » "Дружба народів" - "Колос"
20:24
"Дружба народів" - "Колос"
В черговому турі "Колос" зустрічався з "земляками" з Лучинчика - командою "Дружба народів" (хоча у їх складі з Лучинчика було 2 чол. - решта з гравці з Вінниці). Матч відбувався у с.Сугаки Могилів-Подільського р-ну поки в Лучинчику футбольне поле "проходить реконструкцію". Варто зазначити, що газон, рясно политий дощами, був досить пристойної якості, хоча й місцями недокошений.
Вже на початку зустрічі за фол воротаря гостей проти нападника арбітр призачив пенальті, яке той вдало реалізував. Далі гра проходила в рівній боротьбі, і моменти створювались біля обох воріт. Вже в другій половині першого тайму у штрафній суперника збили нападника мурованокурилівчан М.Бринзюка і пенальті вже вдало реалізував О.Гуменюк.
В другому таймі дещо розладилась гра в центрі поля у "Колоса", тому атаки стали накочуватись частіше - стало більше помилок в обороні (багато навіть дитячих), як наслідок два пропущені голи на протязі 7 хвилин.
В другій половині тайму М.Тюрін зумів відвитати один м’яч і стало зрозуміло - ще не все втрачено. З останніх сил мурованокурилівани накочували лави атак на ворота господарів, однак тим вдалося встояти до фінального свистка.
Отож поразка 3:2, та 25 вересня можна буде взяти реванш у кубковому матчі.
Після трьох ігор набрав 1 очко та посідає 6-те (передостаннє) місце у турнірній таблиці групи "А".
Наступна календарна гра 21 вересня (на День селища) проти команди смт Стрижавка у грі з якою треба докласти усіх сил для перемоги перед своїми вболівальниками.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 545 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: