Головна » 2009 » Червень » 29 » Залишився ще один удар
19:47
Залишився ще один удар
Вчора, 28.06.09, відбувся черговий тур чемпіонату. Команда гостювала в Іллінцях - дорога не близька, склад команди не оптимальний (через ряд причин), але треба вигравати...

Не встигли гравці вийти з автобуса й отямитись після 3 годинної подорожі - суддя вже дав свисток про початок гри - розминатись довелося по ходу матчу))

Перші хвилини точилась рівна боротьба, але по-трохи Колос захоплював ініціативу і його атаки ставали все гострішими. Одна з них завершилась голом Володимира Мороза вже в пусті ворота, після того як Масненький Сергій обіграв декількох захисників та голкіпера і віддав точний пас. Не пройшло й 10 хвилин – той же Сергій Масненький ввірвався в штрафний майданчик суперника і його зупинили не дозволеним прийомом, як наслідок пенальті. Його доручили пробивати Володимиру Поліщуку і він не схибив. 0:2 це серйозна заявка на перемогу, але розслаблюватись не було як. Команди змарнували ще по декілька моментів і перший тайм на цьому завершився.

Другий тайм Будівельник розпочав жваво, намагаючись зрівняти рахунок, однак оборона та воротар Колосу не дали жодного шансу. Натомість, отримавши чудовий пас, Володимир Поліщук вийшов сам-на-сам і з другої спроби таки ввігнав м’яч у сітку воріт.

Пройшло ще трохи часу і Володимир Поліщук втретє розписався у воротах суперника: після масованої атаки він вдало пробив у лівий нижній кут воріт – воротар був безсилий.

Відтак 0:4, заслужена і головне потрібна перемога! Колос посів 3 місце в турнірній таблиці, але дочекаємось результату матчу «Спартак» Вінниця – «Дністер» Серебрія, який відбудеться 02 липня.

Домашньою грою з тим таки Спартаком, 05 липня, Колос завершує першість області 2008-2009 рр. То ж удачі!

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 757 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: