Головна » 2009 » Червень » 15 » Все за планом!
23:21
Все за планом!
Вчора, 14 червня, відбувся черговий тур чемпіонату області. Колос приймав команду "Дністер" з Серебрії.
Всі матчі цих суперників були принциповими із масою запеклої боротьби і цей матч не став вийнятком. Команда, як фарм-клуб Могилівського "Люксу" була укомплетована, в більшості, гравцями вищої ліги області. На початку зустрічі гості мали територіальну перевагу, але особливо гострих, гольових моментів їм створити не вдалось. Впоравшись з стартовим хвилюванням Колос провів низку гострих контр-атак, одна з яких завершилась виходом віч-на-віч з голкіпером суперника Андрія Дончевського (за декілька днів до цього він відсвяткував своє 20-річчя) і він не схибив. Не пройшло й 15 хвилин, як після дещо сумнівного епізоду на бровці поля, Олександр Пивоваров втратив м’яч - швидка контр-атака і  рахунок 1-1, зрозуміло що ніякі апеляції до арбітра: "м’яч був в ауті!" не допомогли)))
Події у другому таймі дещо нагадували перший - гості володіли територіальною перевагою, однак атаки Колоса були більш гострішими. На початку другого тайму Колос знову пропустив - боковий суддя не побачив "офсайду" (хоча трибуни й комісар матчу були одностайні - 2 метри поза грою) у нападника "Дністра" і той, вийшовши сам-на-сам технічно переграв голкіпера.
Програвати на своєму полі, та ще й Серебрії - про це не могло бути й мови.
До спави взявся новоспечений гравець Колоса - Володимир Поліщук. Спочатку, протягнувши м’яч від центру поля Андрій Дончевський викотив йому пас, як на тарілочці - влучний удар в кут воріт і трибуни ревуть!!! Згодом проявивши індивідуальну майстерність і показавши дриблінг Володимир, щоправда з допомогою рикошету, ввігнав вдруге м’яч у сітку! Чудовий подарунок вболівальникам і коханій дружині, яка на днях подарувала йому дочку. Вітаємо!!!
Фінальний свисток сповістив про перемогу Колоса 3:2. Після цього команда вийшла знову на 4 місце. Попереду ще 3 важливі гри, то ж успіхів!
Не можна забути неприємний інцидент із вболівальниками, які з пересердя жбурляли в суддів різні предмети - так не можна... Адже дискваліфікують стадіон і ні Колос, якому прийдеться приймати ігри десь скажімо у Бахтині, а ні вболівальники які не побачать більше футболу в Курилівцях, від цього не виграють.

Наступну гру Колос проведе в Ямполі проти лідера першості, команди яка не зазнала ще жодної поразки, постараємось змінити цю статистику.
Турнірна таблиця та результати туру, як завжди на сайті Обласної федерації тут .
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 526 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: