Головна » 2012 » Грудень » 27 » Турнір з футзалу
09:37
Турнір з футзалу
23 грудня 2012 року в смт Нова Ушиця Хмельницької області відбувся футзальний турнір за підтримки народного депутата України.

В турнірі взяли участь 6 команд з Вінницької, Чернівецької та Хмельницької областей: дві з Мурованих Куриловець (основна та молодіжний склад), м.Сокиряни, три команди призери першості Новоушицького району з футзалу (2 з Ушиці, с.Струга).
Турнір проходив в такому форматі: поділившись на дві групи по три команди зіграли по круговій системі, а далі пів-фінали, матч за третє місце та фінал.
Мурованокуриловецькі команди розвели по групах. Молодь в своїй групі виграла в Новоушицької молоді, та поступилась команді з Сокирян. Основа "Колоса" в своїй групі обіграла всіх суперників та зустрілась у півфіналі з своєю молодіжною командою, яку також було бито.
В іншому півфіналі Сокиряни взяли верх над господарями змагань.
У матчі за третє місце господарі (чемпіони свого району) обіграли молодих мурованокурилівчан.
У фінальному матчі "Колос" зустрівся з командою Сокирян. Обидві команди до фіналу пройшли без поразок і тому очікувалась запекла боротьба. Так зустріч і виявилась емоційною, з великою кількістю моментів, однак Колос таки взяв гору з рахунком 6:4.
Команду переможця та призерів нагороджено кубком, грамотами та грошовими призами.

Категорія: Турніри | Переглядів: 586 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: