Головна » 2014 » Листопад » 3 » "Сатурн-Перемога" Вапнярка - "Колос"
06:19
"Сатурн-Перемога" Вапнярка - "Колос"

01 листопада 2014 року мурованокурилівчани в перед-останньому турі цього року зустрічались з лідерами турнірної таблиці.

Перед початком матчу гості зіткнулись з серйозними кадровими проблемами і на цей виїзд змогли зібрати лише 11 гравців (щоправда до початку другого тайму їх вже було 12).

Зосередившись на грі від оборони гості досить вдало розпочали матч і вже на перших хвилинах мали досить гарні моменти щоб відкрити рахунок. Господарі ж, натомість, діяли першим номером, проривались швидкими флангами, однак, особливо гострі моменти виникали після стандартів (не завжди обгрунтованих - суддя явно симпатизував нападникам). Ось і перший гол стався після розіграшу "надуманого" штрафного удару (в чистому підкаті суддя вгледів порушення): не зовсім впевнено зіграв наш воротар і на добиванні зіграв нападник господарів проштовхнувши м’яч головою у ворота.

В другому таймі картина дещо змінилась, гості вже не мали стільки моментів, мабуть не вистачало сил на швидкі контр-атаки, а господарі продовжували свій натиск. Другий гол забили після розіграшу кутового удару - захисники виграли другий поверх, однак на добиванні першим виявився нападник господарів і холоднокровно поклав м’яч у кут воріт 2:0.

"Колос" зумів відквитати один м’яч також після стандарту: удар по воротах, рикошет від гравця і першим до м’яча встиг наш гравець (В.Мороз) і поклав його повз голкіпера. Господарям здалося, що він перебував в положенні поза-грою, однак помічник арбітра чітко розібрався у ситуації.

На хвилі піднесення Колос намагався вже й пресингувати, однак третій гол після стандарту (нападник господарів закинув рукою м’яч у ворота аля-Марадона, але судді цього "не замітили" і на апеляції всієї команди не відреагували) звів усі намагання і бойовий дух на нівець.

На "морально-вольових" тягнули ще до кінця матчу, але отримали й четвертий гол: кутовий, виграна верхова боротьба захисниками, та першим на добиванні нападник і вколотив м’яч у кут воріт.

Так, матч і закінчився 4:1, хоча такої поразки "Колос" не заслуговував. Варто зазначити, що деякі наші гравці не тільки не виправдали сподівань, та ще й проявили безхарактерність, боягуство й повну відсутність волі до боротьби й перемоги (та й цілком до гри)...  Шкода!

Залишилась одна гра проти Іллінців вдома 8 листопада.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 878 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: