Головна » 2013 » Червень » 10 » "Колос" - "Промінь" Глухівці
08:57
"Колос" - "Промінь" Глухівці

Після виїзної поразки у грі з Віннецею, мурованокурилівчани 09.06. 2013 приймали одного з лідерів чемпіонату Глухівський"Промінь" з Козятинського району.
Ігри з цим суперником завжди носили жорсткий характер (особливо на виїзді), щоправда, останніми роками гідного супротиву "Колос" чинити не міг через ряд причин.
Цього ж разу знову далась взнаки слабинка "Колоса" - гра в захисті. Не встигли ще всі вболівальники (які ще залишились в команди після розгромних поразок) зайняти свої місця, як рахунок вже був 0:2. З такого гандикапу важко розпочинати гру. Через травму покинув поле О.Москалюк і місце в центрі захисту посів М.Крикливий, який того дня відзначав свій день народження (з чим його і вітаємо!). Молодший, більш швидкісний - зумів налагодити оборонні дії та підстраховку партнерів.
В першому таймі гості ще змарнували декілька небезпечних моментів, а господарі діяли на контратаках та й то не досить гострих.
В другому таймі "прокинулась" молодь курилівчан, "заговорили" фланги і гострі моменти почали виникати біля воріт гостей раз-по-раз. Гарну гру продемонстрував Р.Дорош, як завжди великий об’єм роботи виконав М.Бринзюк.
Більш налагоджена гра в захисті, рухливість попереду - як наслідок гол у ворота суперників. Далі була серія атак, майже навала на ворота гостей, однак зрівняти рахунок не вдалося.
Знову програш, однак за гру у другому таймі - позитивна оцінка.

Наступна гра вже остання цього сезону відбудеться в Іллінцях проти місцевого "Будівельника" 15 червня 2013 року.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 462 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: