Головна » 2013 » Червень » 3 » Колос - ФК Бершадь
09:18
Колос - ФК Бершадь
02 червня відбувся матч чергового туру проти ФК Бершадь, яка бореться за призові місця у турнірній таблиці. Якщо коротко - рахунок 0:9. По першим 20 хвилинах зустрічі не було схоже, що наближається розгром... Вже після першого тайму рахунок був 0:5, як відображення жахливої гри в обороні. В другому таймі все повторилось - до середини тайму безголів’я, а потім чотири м’ячі.
Отже ганебна поразка на своєму полі (у матчі попереднього кругу в Бершаді рахунок був 2:1), після двох сухих нічиїх, вказує на нестабільність гри команди в першу чергу в захисті.
Кидалось у вічі слабка тактична підготовка деяких виконавців, сподіваюсь "тренерський штаб" проведе з ними відповідну роботу.
Щодо гри у нападі: Колос створив декілька непоганих моментів (найреальніший змарнував М.Слобдянюк), однак знову підводила виконавська майстерність.
Варто зазначити, що команду переслідує череда травм: ще з осені А.Вагалюк, О.Марчак, П.Попик, В.Мороз не змогли взяти участь у цьому матчі; ще не повністю оклигали від травм О.Москалюк, В.Жук. Хочеться побажати всім скорішого одужання та повернення в стрій у оптимальній формі.

Попереду ще важкі ігри проти Вінниці, Глуховець і завершення цього провального чемпіонату в Іллінцях.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 462 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: