Головна » 2013 » Червень » 17 » Будівельник - Колос
08:17
Будівельник - Колос
Останню свою гру у цьому чемпіонаті "Колос" провів у Іллінцях проти місцевого "Будівельника" 15 червня 2013 року. Відряджаючи на гру, м’яко кажучи, напів-резервний склад можна було розраховувати лише на диво, щоб досягти позитивного результату.
Хоча матчі з Іллінцями завжди проходили в запеклій, непоступливій боротьбі та цього разу молодь мурованокурилівчан не змогла дати достойну відсіч. Перший тайм 2:0 на користь господарів і майже без моментів гостей.
В другому таймі дещо заспокоїлись господарі, забивши третій м’яч, і цим скористались мурованокурилівчани провівши атаку правим флангом та відквитавши один гол. Гол на рахунку А.Короля. Він міг відзначитись і вдруге та вийшовши сам-на-сам не зумів влучити у ворота. Свої моменти мали М.Бринзюк, Ю.Саєнко, Р.Дорош однак їх ударам (з вигідних позицій) бракувало влучності.
Натомість іллінчани відзначились ще двічі (лише двічі - дякуючи голкіперу В.Погорному, який діяв досить-таки надійно).
Отож 5:1.
Нарешті цей чемпіонат завершено, гадаю він не дуже вдалий для нашої команди, як восени так і у весняній частині, хоча молодь "Колоса" отримала неоціненний досвід, який їм стане в пригоді у майбутньому. Попереду є час проаналізувати помилки, загоїти травми, набрати форму...
Підсумкова турнірна таблиця

Таблиця 2013
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 426 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: