Головна » 2012 » Листопад » 12 » БОЙОВА НІЧИЯ З КОМАНДОЮ ІЛЛІНЦІВ
15:51
БОЙОВА НІЧИЯ З КОМАНДОЮ ІЛЛІНЦІВ

Домашня гра з командою «Будівельник» з Іллінців для Мурованокуриловецького «Колоса» була завершальною у першому колі чемпіонату області з футболу. Отож у минулу суботу підтримати своїх земляків прийшло чимало вболівальників. Матч виявився цікавим і багатим на події.


Розпочався поєдинок з атак господарів, але першими рахунок відкрили гості, скориставшись помилкою нашого захисту, (авт.. - а можливо і бокового арбітра який не побачив явне положення поза грою). Пропущений гол не знітив курилівчан – вони наполегливо шукали шляхів до воріт гостей. Небезпека для «Будівельника» виникала з обох флангів атаки, де наші півзахисники щоразу перегравали своїх суперників. Зрівняти рахунок вдалося під завісу першого тайму. Відгукнувшись на простріл з флангу, нападник «Колоса» Роман Братчук випередив всіх і влучним ударом замкнув передачу партнера. Цей м’яч мав важливу роль у поєдинку, бо  похитнув впевненість іллінецьких футболістів.


Ігрова і територіальна перевага наших земляків цілком логічно втілилась у гол в другому таймі. Після швидкої атаки суперники були змушені зфолити проти Володимира Жука у штрафному майданчику – пенальті! Вирок судді впевнено виконав Володимир Мороз. При чому за рішенням головного судді був змушений пробивати пенальті двічі, але жодного разу не схибив. Але радість наших вболівальників та футболістів тривала недовго. Знову в центрі уваги опинився суддя, який призначив у ворота «Колоса»  сумнівний пенальті. Суперечки з ним не допомогли, а наш голкіпер, хоч і вгадав напрямок удару, але не зміг врятувати команду.


До завершення гри залишався час для того, щоб вирвати перемогу, але м’яч вперто не йшов у ворота. Разом з тим «Будівельник» небезпечно конратакував. Фінальний свисток застав нашу команду в атаці біля воріт суперника. Отже, бойова нічия 2:2 – як за рахунком, так і за боротьбою на футбольному полі, в якій ніхто не хотів поступатися.

Кореспондент газети «Наше Придністров’я» Володимир САУЛЯК
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 479 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3
20.11.2012
3. Володимир [Матеріал]
Таки на 12-му місці

12.11.2012
2. Володимир (fckolosmk) [Матеріал]
Швидше усього "Колос" завершить перше коло на 11 місці турнірна таблиця

12.11.2012
1. Володимир (fckolosmk) [Матеріал]
Загалом варто відзначити упередженість головного арбітра Бродовського Руслана, який явно "симпатизував" гостям і вкрав у "Колоса" перемогу своїми безглуздими рішеннями fool

Ім`я *:
Email *:
Код *: