Головна » 2009 » Травень » 11 » Нарешті перемога
21:20
Нарешті перемога
В неділю, 10 травня, Колос зустрічався з командою Приват-Петрол в Агрономічному, що під Віннецею. Футбольне поле за розмірами та якістю газону швидше нагадувало шкільний стадіон, але гра є гра...
Рахунок зустрічі був швидко відкритий з передачі Володимира Жука нашим нападником Сергієм Масненьким, який і до голу мав ряд чудових можливостей відкрити рахунок. В середині тайму голом відзначився Володимир Жук, і рахунок став 0:2 на нашу користь. В другому таймі Колос дещо знизив обороти, що й дало можливість супернику відквитати один м’яч з пенальті.
В одному з епізодів, поборовшись до кінця, Андрій Вагалюк завдав удару майже з нульового кута вже по порожнім воротам, але Петролівців виручила штанга, м’яч відскочив до Володимира Мороза а тому нічого не залишалось, як вкотити його в сітку воріт. Рахунок 1:3 не змінився до фінального свистка, хоча обидві команди згаяли не мало моментів.
Хоча Колос був в ослабленому складі, через ряд причин не змогли взяти участь С.Матюк та В.Слободянюк, було здобуто таку важливу першу перемогу в першості області у цьому колі. Вітаємо, так тримати!!!

Наступну гру Колос проведе 24 травня у Тиврові проти однойменного клубу.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 516 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: