Головна » 2009 » Лютий » 15 » Розпочався чемпіонат області з міні-футболу
17:55
Розпочався чемпіонат області з міні-футболу
Сьогодні, 15 лютого наша команда розпочала боротьбу у Чемпіонаті області з міні-футболу - проходили відбіркові, зональні змагання. Колос потрапив у групу з Баром, Шаргородом. Матчі проходили у м.Бар по колу.
Першу зустріч Мурованокурилівчани проводили з господарями - футболістами з м.Бар.
Нажаль ми не справились зі стартовим хвилюванням і вже на середину 1 тайму програвали 4:1, потім рахунок був 5:2 (не на нашу користь), але в решті-решт, "зібравши волю в кулак" переломили хід зустрічі - вийшли вперед 5:6! Нажаль, для перемоги не вистачило декількох хвилин і везіння... Рахунок на табло 6:6.
Відпочивши 10 хвилин, розпочали гру проти футболістів з м.Шаргород, які думали, що вони фаворити )))... По ходу зустрічі ми постійно вели в рахунку, однак перемоги того дня ми не бачили... Остаточний рахунок 6:6.
Хочеться "подякувати" суддям з міста Вінниці, які чомусь, знайшли в Шаргородчанах своїх друзів і почали судити в одну сторону (не зрозумілі пеналі в Наші ворота і "закриті очі" на їхній половині).
Але добре, що добре закінчується - в завершальному матчі Бар познущався над Шаргородом (якому знову допомагали судді!) 9:2, і разом з командою Мурованих Куриловець перейшли в наступне коло змагань.


Склад команди:
О.Васьков, С.Матюк, В.Мороз, В.Жук, В.Копитко, О.Москалюк, А.Дончевський, А.Ціона
Категорія: Турніри | Переглядів: 584 | Додав: fckolosmk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: